Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
Épített örökségek és kulturális hagyatékok megóvása
szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2017.07.07.  
290 alkalommal olvasva
Tájékoztató a kórházi integráció tapasztalatairól

A Békés Megyei Központi Kórház főigzagtó főorvosa, Becsei László összefoglaló tájékoztatóra hívta az érintett országgyűlési képviselőket gyulai tagintézményükbe. Az elmúlt, integrációt követő időszak fontosságáról, a jelenlegi működésről, korszerűsítésről és fejlesztésekről hallhattunk a főigazgató tájékoztatójában. A nehézésgekről és tartozásállományról csakúgy beszélt a főigazgató, mint a megvalósult, rég várt, két ütemben zajlott bérfejlesztések hatásáról.
A 2016 áprilisában létrejött integráció után a Békés Megyei Központi Kórházban, ami az ország öt legnagyobb egészségügyi intézete közül az egyik, 1474 ágy várja a gyógyulni vágyókat. A fejlesztések pedig tovább folytatódnak: többek közt informatikai, rehabilitációs és infrastrukturális korszerűstések várhatóak.
Békés megye fejlesztési biztosaként, országgyűlési képviselőként gratulálok a Békés Megyei Központi Kórház menedzsmentjének, Becsei László főigazgatónak, valamint mindenkinek, aki részt vett ebben a fontos lépésben. A Békés megye legnagyobb egészségügyi intézményében dolgozó munkatársaknak minden jót kívánok, köszönöm munkájukat!


2017.12.14.
16 alkalommal olvasva
2017.12.14.
19 alkalommal olvasva
2017.12.11.
22 alkalommal olvasva