szöveg kicsinyítéseszöveg nagyítása
Vantara Gyulát megtalálja:
facebook
YouTube
Twitter
2017.10.03.  
131 alkalommal olvasva
Ülésezett a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület szeptember 29-én, pénteken délelőtt tartotta közgyűlését a Körösök Völgye Látogatóközpontban, amelynek elsődleges célja az új tisztségviselők megválasztása volt, valamint az alapszabály módosítása.

A szervezet jogszerű működésének céljából szükségessé vált újabb 5 évre a tisztségviselők megválasztása. A közgyűlés egyhangúlag döntött arról, hogy Vantara Gyula elnök és Izsó Gábor elnökhelyettes mellett, Dr. Görgényi Ernő, Köves Mihály és Szarvas Péter lesznek tagjai az Elnökségnek. A Felügyelő Bizottság tagjainak pedig, Dr. Mokán Istvánt, Kardos Károlyt és Lipcsei Zoltánt választották meg.
A közgyűlés elfogadta az Alapszabályban javasolt változtatásokat, melyek az Egyesület mindennapi működését segítik majd.
Baran Ádám munkaszervezet vezető prezentálta a társulat 2017-es esztendő második felére, valamint a 2018-as évre előremutató munkatervét, amelyet a közgyűlés egybehangzóan fogadott el.
Végül döntöttek arról, hogy a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület együttműködő partnerként pályázik az Interreg V-A Románia - Magyarország programfelhívására, Zerind Község Önkormányzatával karöltve.


2017.12.14.
16 alkalommal olvasva
2017.12.14.
19 alkalommal olvasva
2017.12.11.
22 alkalommal olvasva